Често задавани въпроси

 • Регистрацията е супер бърза и лесна, само трябва да следваш инструкциите. :)

  Имаш възможност да се регистрираш по два начина - с имейл или с Facebook. Двата начина са напълно отделни един от друг. Ако се регистрираш с имейл, можеш да влизаш във FitatHome.bg само с имейл и парола. Ако се регистрираш с Facebook, можеш да влизаш в профила си само с паролата за твоя Facebook.

  Регистрация с имейл

  За да се регистрираш с имейл, е необходимо е да въведеш твой валиден и актуален имейл адрес и парола. След натискане на бутона за регистрация ще получиш имейл на дадения от теб адрес за потвърждение.  След това ще се отвори твоят профил и ще имаш възможност да добавиш допълнителна информация за себе си като например профилна снимка, рождена дата и др.

  Регистрация с Facebook

  За да се регистрираш с Facebook, е необходимо да разрешиш връзка с фейсбук профила ти в прозореца, който излиза, когато натиснеш „Регистрирай се с Facebook“. След натискане на бутона за регистрация, профилът ти веднага ще бъде активиран.

   
 • Можеш да получиш нова парола от този линк:  https://fitathome.bg/users/recovery

  Въведи имейл адреса, с който е регистриран профилът ти. На него ще ти изпратим линк, на който можеш да създадеш новата си парола. Обърни внимание дали пишеш с малки или големи букви, на латиница или на кирилица и дали изписваш цифри или букви.

  След това ще можеш да влизаш в профила си с новата парола. 

   
 • Можеш да смениш имейла, с който влизаш във FitatHome.bg, като влезеш в профила си в меню "Настройки на акаунт", опция „Смяна на Email„ въведи нов валиден и актуален имейл адрес, с който искаш да влизаш във FitatHome.bg. След натискане на бутона ще получиш имейл на дадения от теб нов адрес.

  Ако не виждаш писмото във входящата си кутия, провери за всеки случай дали не е попаднало в спам папката на електронната ти поща.

   
 • Да имаш регистрация във FitatHome е различно от това да имаш абонамент.

  Регистрацията в FitatHome е безплатна и с нея имаш достъп до списъка с всички треньори, техния график и видовете спорт.

  За да гледаш тренировка на живо е нужно да закупиш 1 тренировка или пакет от 5 или 10 тренировки.

  Цените на тренировките са както следва:

  • 1 тренировка - 6.00 лв
  •  5 тренировки – 24.90 лв
  • 10 тренировки – 45.90 лв

  Закупуването на тренировки ти дава възможност да участваш в съответния брой тренировки за срок от 6 месеца. След извършване на плащане може да отнеме около 15 минути, за да получим потвърждение за твоето плащане и да имаш достъп до видеата. 

  Имаш възможност да избереш треньори и тип спорт по желание и по всяко време можеш да закупиш още тренировки.

  След като се регистрираш, можеш да закупиш абонамент от тук: https://fitathome.bg/pricing

   
 • Можеш да закупиш по всяко време тренировки от своя профил или на този линк: https://fitathome.bg/pricing

  За момента предлагаме единствено заплащане с карта.

   
 • Трябва да си влязъл в сайта и след това имаш две опции да видиш колко кредита ти остават:

  1. В горния десен ъгъл в хедърното меню на сайта има изписани оставащия брой кредити.

  2. В профила ти, в меню "Абонамент" има информация за оставащи кредити, опция за закупуване на нови, както и история на изминалия плащания и участие в тренировки. 

  В случай, че някоя тренировка, за която си закупил кредит предварително, бъде изтрита или отказана, то ти ще получиш кредита си обратно. Информация за това също може да намериш в меню "Абонамент".

  В случай, че си изразходил всички тренировки, винаги можеш да закупиш още директно от профила си или на този линк:  https://fitathome.bg/pricing

   
 • Потребителите на FitatHome.bg нямат право да предоставят достъп до профила си на трети лица. Всеки, който иска да гледа тренировки на живо в платформата е нужно да направи своя регистрация и да закупи абонамент.

   
 • Абонаментът ти във FitatHome.bg важи за твоя профил във FitatHome.bg. Можеш да влизаш в профила си и да използваш абонамента в него от всякакви устройства – компютър, лаптоп, таблет и телефон, и от всякъде, където имаш интернет. Нужно е само да въведеш имейла и паролата, с които е регистриран профилът ти, на всяко от устройствата, които искаш да използваш. Въпреки това е важно да знаеш, че нямаш право на достъп до профила ти едновременно от няколко устройства.

 • В случай че имаш някакви технически затруднения, които не ти позволяват да използваш пълноценно FitatHome.bg, веднага се свържи с нас на info@fitathome.bg и ще ти помогнем!

  Колкото повече информация ни дадеш за случващото се при теб, толкова по-бързо и лесно ще можем да открием и отстраним проблема. Ето няколко въпроса, на които очакваме да ни изпратиш отговор, за да можем да помогнем.

  1. Опиши ни подробно какво виждаш на екрана си. Изписва ли ти се някакво съобщение? Изпрати ни снимка на екрана, който виждаш, за да видим и ние какво се случва. 

  2. От какво устройство използваш FitatHome.bg – компютър, лаптоп, таблет или телефон?

  3. От кой браузър влизаш в профила си – Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer или някой друг?

   
 • В профила ти в меню „Статистика тренировки“ има информация за проведените от теб тренировки, хората участвали в тях, както и спечелената от теб сума.

 • В профила ти в меню „Разплащане“ ще имаш информация за всички постъпили плащания към теб от FitatHome.bg. Преводът на сумата е на база проведените тренировки и участниците в тях в рамките на един месец. Всеки месец в рамките на първите 5 работни дни ще се извършва автоматично плащането от платформата към въведената от теб в профила ти банкова сметка.

   
 • За всяка проведена тренировка на живо треньорите получават 3.50лв на участник. 

  FitatHome.bg може да провежда специални кампании с променени временно условия за някои треньори, които желаят да се включат. 

   
 • Да, можеш да избереш за момента до 3 вида спорт от профила си. При създаване на нова тренировка в графика ще имаш опция да избереш и типа спорт, за който се отнася тя.

   
 • Няма ограничение в броя тренировки, които провеждаш в платформата. 

   

Fitathome.bg е българският сайт за тренировки на живо, който обединява всички любители на спорта. Дава ти възможност да тренираш по всяко време и на всяко място с любимите ти треньори.

 • 1700 София, България
 • team@fitathome.bg
 • fitathome.bg