Ивелина Томова

Здравейте!
Вече повече от 10г. практикувам Йога и преподавам от 6г. Завършила съм специализация за Йога учител към БЙФ и НСА, допълнителни обучения за Ин Йога, Виняса Йога, Детска Йога, Звукотерапия I и II ниво , Въздушна Йога и много допълнителни семинари.
Йога преобърна живота ми, помогна ми да постигна баланс между емоциите, мислите и тялото си. Дава ми сили да следвам и реализирам мечтите си. Да помагам на хората около мен да се чувставт по-добре , да приемат живота и изборите, които правят.
Водя:
1. Курсове Йога за начинаещи. В тях поетапно се запознаваме с Йога философията, различниете асани (йога пози); с дихателни техники-пранаяма и кратки релаксации.
2.Хатха Йога- това е класическа Йога практика, която е подходяща и за начинаещи. В нея работим за подобряване общото физическо състояние на тялото ни. Огъвкавяват се ставите, подобрява се мобилността на гръбнака, укрепва се кръста, регулират се функцийте на жлезите и хормоните, подобрява се равновесието и се засилва метаболизма.
3. Виняса Йога-базирана е на Класическа Йога практика, ползват се същите асани и техни разновидности, като се изпълняват в плавен динамичен варянт. Движението се свързва с потока на дъха. Подходяща е за практикуващи и напреднали. Целта е да се подобри гъвкавостта, укрепи мускултурата, овладее контрола над тялото ни и съответно ума и емоциите. Това е практика на динамична медитация в която е важна концентрацията и мислите неусетно напускат главата ни.
4. Ин Йога- подходяща е за всички. Отново е основана на класическа йога практика. Всички пози се изпълняват в по-олекотен варянт, като е препорачително използването на помощни средства: болстери (продълговати твърди вазглавници); блокове (може да ги заместите с твърди книги); колани за йога (меки колани). Изключително дълбока практика, която въздейства успокоително. Регулира симпатиковата и парасимпатиковата нервна система. Разтягат се плавно фасцийте и се огъвкавяват ставите.
Ще се радвам да се включите в моите Практики и да сме заедно!

Ивелина Томова

Треньор по: Йога

График с тренировки

 
 

Fitathome.bg е българският сайт за тренировки на живо, който обединява всички любители на спорта. Дава ти възможност да тренираш по всяко време и на всяко място с любимите ти треньори.

  • 1700 София, България
  • team@fitathome.bg
  • fitathome.bg