За нас


Привет, приятели! Както и да сте попаднали на нашия сайт, радваме се, че имаме възможността да ви разкажем за нашето голямо, спортуващо семейство. 
Fit@Home е място за всеки - с опит в спорта или без, независимо дали сте младежи, бащи или майки. Създадохме тази платформа с вярването, че можем да бъдем от полза на всички вас. Екипът ни знае колко ценна е физическата активност, но и колко трудно е понякога да отделяме време за нея. Тичане в парка, тренировка в зала, каране на колело... понякога просто остават на заден план сред ежедневните ни приоритети.

Именно поради тази причина създадохме този сайт. За всички вас, които имат желание да постигнат промяна, да бъдат здрави и не на последно място - да се забавляват. 
 


 

С нас можете да тренирате където и когато пожелаете - вкъщи, на плажа, в двора с децата - винаги ще бъдем на 1 клик разстояние. Fit@Home предлага всякакви видове активност, независимо дали искате да отслабнете, да качите мускулна маса, да подобрите мобилността на своето тяло, или просто да поддържате тонуса си. Ние имаме подходящия спорт. Запознайте се с нашите страхотни и опитни треньори, всички те са тук за вас, за да ви помогнат да извървите пътя на своята промяна към по-добро.

Кои сме ние? Четирима приятели, които живеят с обич към спорта. Идеята ни възникна вследствие на усложнената ситуация по време на CoVID19. Решихме без съмнение, че искаме да създадем платформа, чрез която лесно да поддържате своето здраве и активност. Щастливи сме, че можем да бъдем тук за вас и да ви подкрепим в това да намерите място, където да постигнете своите цели.Fitathome.bg е българският сайт за тренировки на живо, който обединява всички любители на спорта. Дава ти възможност да тренираш по всяко време и на всяко място с любимите ти треньори.

  • 1700 София, България
  • team@fitathome.bg
  • fitathome.bg